학사일정

교육과정

전공 CDR
교육과정 및 교과목 해설서
학년도 2018 학기 2학기
이수구분 1전선 학수번호 1전선
교과목명 글로벌 호스피탈리티 매니지먼트
교과목명(영문) Global Hospitality Management
교과목해설 이 과정은 전 세계의 환대와 관광에 대한 조사이다. 학생들은 관광 산업이 전 세계에 미치는 경제적, 사회 문화적, 인구 통계학적, 환경적 영향에 대해 잘 알게 될 것이다. *대상 학생은 다음과 같은 역량을 갖추게 됩니다. 식당 산업의 다양한 부문을 설명하고, 각 부문이 현재 직면하고 있는 문제들에 대해 논의하시오. 식당 산업에서의 소비자 요구와 이러한 요구를 충족하는 데 필요한 서비스에 대해 논의한다. 레스토랑 산업의 다양한 요소를 분석한다. 오늘날 식당 산업이 직면한 문제와 동향에 대해 토론한다.
교과목해설(영문) This course is a survey of hospitality and tourism in a global context. Students will become acquainted with the economic, socio-cultural, demographic, and environmental impacts that tourism/hospitality has on the world community. *Subject Objective students will be able to: Describe the various segments of the restaurant industry and discuss issues currently confronting each segment. Discuss consumer needs in the restaurant industry and the services required to fulfill these needs. Analyze the various components of the restaurant industry. Discuss the issues and trends facing the restaurant industry today.
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