단체급식업체에서 일정기간 현장실습을 통하여 강의실에서 배운 단체급식 이론을
현장에 적용해 보고 현장에서 실질적으로 요구되는 능력과 자질을 학생 스스로 발견하게 한다.
이를 통해 단체급식 분야에서의 전문가적 자질을 강화하고 실습 후 고용의 기회를 마련하여 취업 시 경력을 인정받는 기회를 마련한다.
*교과목 목표 본 강의는 학생들의 충실한 현장실습이 선행되어야 만 수업이 진행될 수 있으므로 학생들이 사전에 단체급식업체에서의 현장 실습을 충실하게 마칠 수 있도록 격려한다.
교과목해설(영문)
Let's take a look at a group lunch company's theory
Apply it to the site and let students discover the capabilities and qualities that are actually required at the site.
By doing so, they will enhance professional qualifications in the group lunch field and provide employment opportunities after practice to be recognized as a career opportunity.
* Curriculum Objective This lecture encourages students to complete field exercises in the group lunch business in advance as the classes can be conducted only if the students have a good field exercise in advance.