학사일정

교육과정

전공 CDR
교육과정 및 교과목 해설서
학년도 2019 학기 2학기
이수구분 1전선 학수번호 1전선
교과목명 급식경영및인사관리
교과목명(영문) Foodservice Administration & Personnel Management
교과목해설 이 과정은 직장 내의 인사 관리에 중점을 두고 있다 학생들은 또한 프로그램 설계, 개발, 시행 그리고 환대 인적 자원 프로그램의 평가와 관련된 주요한 이론적이고 실제적인 문제들을 배울 것이다. *주제별 목표: 1.일 학생들에게 HRM과 관련된 현재의 문제와 활동에 대해 가르칩니다. 2.-중요 인사 문제 분석을 위한 프레임워크 개발 3. 윤리 경영 -아트 진단 도구 및 기법에 대한 설명 4.-직원 관리 방식과 제약 사항에 대해 설명합니다. 5.-구두 및 서면 커뮤니케이션 기술 습득 및 연습
교과목해설(영문) This course focuses on managing people in the workplace. Students will also learn the major theoretical and practical issues associated with program design, development, implementation, and evaluation of hospitality human resources programs. *Subject Objective The course will ; 1. familiarize students with current issues and activities related to HRM. 2. - to develop a framework for analyzing important personnel issues. 3. - to state of the art diagnostic tools and techniques. 4. - to common personnel management practices and constraints. 5. - to acquire and practice verbal and written communication skills.
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