학사일정

교육과정

전공 CDR
교육과정 및 교과목 해설서
학년도 2018 학기 2학기
이수구분 1전선 학수번호 1전선
교과목명 현대인의영양과건강
교과목명(영문) Current Issues on Nutrition and Health
교과목해설 이 과정은 생물학적 관점에서 볼 때 인간 영양의 근본적인 원리를 다룹니다. 이 과정은 영양 학과 학생들의 영양에 대한 연구를 소개하기 위해 고안되었다. *이 과정의 주된 목표는 영어 실력을 향상시키는 것이 아니라 영어로 학문적 학습을 발전시키는 것입니다. 이 과정은 모국어가 영어가 아닌 학생들을 위해 고안되었다. 한국어로 수업이 끝날 때마다 요약과 질의 응답 시간이 있을 예정이며, 예비 읽기를 권합니다. *목표 이 과정에서는 다음 영역 내에서 인간의 건강 및 질병을 결정하는 탄수화물, 단백질, 지질, 에너지 및 주요 비타민과 미네랄의 생리학적 요구 사항과 기능에 대한 통합적인 개요를 제공합니다. 특성 합성,소화 흡수,몸 속의 기능,건강 문제가 필요하다. 이 과정을 마침으로써 학생들은 영양의 기본 원리와 건강에 대한 그것들의 의미에 대한 구체적인 개념을 이해해야 한다.
교과목해설(영문) This course covers the fundamental principles of human nutrition from a biological perspective. This course is designed to provide sound introduction to the study of nutrition for the students with nutrition major. *The main aim of this course is not to improve English skills but to develop academic learning skills in English. This course is designed for students whose first language is not English. There will be a summary and Q/A session in Korean at the end of each class. Preliminary reading is highly recommended. *Subject Objective This course will provide an integrated overview of the physiological requirements and functions of carbohydrates, protein, lipids, energy, and the major vitamins and minerals that are determinants of health and diseases in human within the following areas: ? Properties composition ? Digestion absorption ? Function in the body ? Needs Health concerns By completing this course, student should understand concrete concepts of basic principles of nutrition and their implications for health.
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